Afscheidswinkels in Bilthoven en Nieuwegein

Update n.a.v. corona-maatregelen: 
Vanaf 19 december hebben we te maken met een lockdown en winkelsluiting. Afscheidswinkels worden weliswaar gezien als essentiële winkels, maar om toch tegemoet te komen aan de intentie van deze lockdown, zijn afscheidswinkels tot nader bericht beperkt geopend. Wilt u buiten deze openingstijden een bezoek brengen aan één van onze afscheidswinkels, belt u ons dan om een persoonlijke afspraak te maken.  

In onze afscheidswinkels kunt u zich in een prettige, huiselijke sfeer laten adviseren over de mogelijkheden die er zijn voor de vormgeving van een begrafenis of een crematie. Heeft u een vraag over aan nazorg gerelateerde zaken, dan staan onze winkelmedewerkers u graag te woord.

Afscheidswinkel Nieuwegein:
Dorpsstraat 6
Nieuwegein (Vreeswijk)
tel. 030 605 1630
email: [email protected]
geopend: dinsdag 10.00 – 17.00 uur 

Dinsdag 11 januari is de afscheidswinkel Nieuwegein vanaf 12.00 uur open! 

Afscheidswinkel Bilthoven:
Uilenpad 1
3722 AW Bilthoven
tel. 030 221 7229
email: [email protected]
geopend: 
woensdag en vrijdag 10.00 – 17.00 
uur. 


Nagedachtenis

Niet voor iedereen is het besluit over wat er met de as zal worden gedaan even eenvoudig te nemen. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden. U kunt ons grote assortiment aan urnen, herinneringssieraden en herinneringsgeschenken komen bekijken.

Is uw dierbare begraven? Bij ons in de winkel kunt u ideeën opdoen voor een monument of steen op het graf.

Troost

Als buitenstaander wil je graag op een persoonlijke wijze laten zien dat je meeleeft met de nabestaanden. In onze afscheidswinkels in Bilthoven en Nieuwegein zijn geschenken te vinden voor degene die troost nodig heeft.

Themamiddagen en -avonden

In verband met COVID-19 zijn in het afgelopen jaar alle themamiddagen en -avonden geannuleerd. Zodra er weer nieuwe activiteiten zijn, vindt u deze op onze website.
030 - 262 2244
Scroll naar top