Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PCB Uitvaartzorg aanwezig op Authentieke Dag in Vreeswijk

2 september @ 10:00 - 17:00

Het historische plaatsje Vreeswijk ligt aan de Lek. Het was honderden jaren een belangrijke voorhaven voor het handelsverkeer naar Utrecht. Via Vreeswijk voeren de boten over de gehele wereld. Langs de vaarroutes was volop bedrijvigheid van onder andere tientallen scheepswerven.

Het Fort Vreeswijk is onderdeel van de Hollandse Waterlinie en daarmee UNESCO Werelderfgoed.

Op zaterdag 2 september kunt u tussen 10:00 en 17:00 uur genieten van een gezellige authentieke markt. De markt, waar oude ambachten uitgevoerd worden en streekproducten aanwezig zijn, bevindt zicht in het oude centrum van Vreeswijk. Uiteraard zijn ook wij met onze Afscheidswinkel aanwezig op de Authentieke Dag.
PCB Uitvaartzorg valt immers onder de klassiekers, dit jaar viert PCB Uitvaartzorg haar 90 jaar jubileum.

De Afscheidswinkel in Vreeswijk is zoveel meer dan een plek waar je een urn kunt kopen of een herinneringssieraad. U kunt er namelijk ook terecht voor advies over een begraafplaats of crematorium, of voor een oriënterend gesprek over uw wensen voor uw uitvaart.

Naast advies en een luisterend oor, biedt de Afscheidswinkel van PCB Uitvaartzorg ook nog altijd een bijzonder assortiment voorwerpen die gerelateerd zijn aan uitvaarten zoals herinneringssieraden, grafmonumenten, urnen, condoleancekaarten en boeken over verlies en rouwverwerking – ook voor kinderen. Ook biedt de Afscheidswinkel een mooie collectie troostgeschenken waarmee je je medeleven kunt betuigen aan nabestaanden.

Stap rustig eens binnen en laat u inspireren voor uw uitvaart. Of kom onze brochure halen over het PCB Depositofonds of bezoek ons vrijblijvend voor een bakkie troost. Als u vooraf een afspraak maakt, ruimen wij de benodigde tijd voor u in, en weet u zeker dat wij er helemaal voor u zijn.

 

Gegevens

Datum:
2 september
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

PCB Afscheidswinkel Nieuwegein
Dorpsstraat 6
Nieuwegein,Utrecht3433 CHNederland
+ Google Maps
Telefoon
030-6051630
Bekijk de site van Locatie
030 - 262 2244
Scroll naar boven