Bloemen

Hield uw dierbare veel van een specifieke bloemsoort, dan kan daar rekening mee worden gehouden en wordt het bloemstuk van uw keuze naar wens aangepast.

Heeft u heel eigen wensen? Misschien wenst u een kistvullend bloemstuk? Of denkt u aan een bloemstuk waarin een tastbare herinnering aan de overledene is verwerkt. Het gekozen voorwerp en de plaatsing ervan, bepalen mede de vormgeving en grootte van het bloemstuk. Bij dergelijke wensen is het soms beter om rechtstreeks contact op te nemen met bloemist Tom den Daas om de mogelijkheden door te spreken.

Bestellen: Wij verzorgen graag de bloembestelling voor u en geven aan de bloemist waar en wanneer de bloemen bezorgd mogen worden. 
Als u dit liever zelf doet, dan kan dat natuurlijk ook. 

De symboliek van bloemen

Bloem

Symbool

Roos
Aronskelk
Chrysant
Lelie
Anjer
Lelietje van Dalen
Amaryllis
Aster
Madelief
Sering

Schoonheid, liefde, vergankelijkheid
Maria
Herfst, vergankelijkheid
Onschuld, reinheid, maagdelijkheid
Waardigheid, Christus
Christus
Luisterrijke schoonheid
Vaarwel
Gevoelens delen
Onschuld, liefde

Strooibloemen

Nabestaanden hebben na de afscheidsdienst vaak nog de behoefte om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van de overledene. Dat kan bij een begrafenis heel mooi door het strooien van een handje bloemen in het graf. Het zijn vaak rozenblaadjes in roze, geel, rood, wit of gemengd, maar u kunt ook denken aan kleine bloemen zonder stelen.

030 - 262 2244
Scroll naar boven