Crematie Maarssen

Crematie in Maarssen

Bij een overlijden in Maarssen kunt u ons dag en nacht bereiken op 030 262 2244.

Als een dierbare overlijdt komt er veel op u af. Wij zijn 24 uur per dag voor u beschikbaar om u te helpen bij alles wat er dan opeens te doen staat.

Het is belangrijk dat het lichaam van de overledene zo snel mogelijk wordt gekoeld – zo is de kans optimaal dat de conditie van het lichaam tot aan de uitvaart goed blijft. Nadat u ons gebeld heeft, gaan wij daarom wij het koelen zo snel mogelijk voor u verzorgen.

Aula Algemene Begraafplaats

Dat houdt in dat wij u een keuze voorleggen: Wij brengen óf een koeling bij u thuis in Maarssen, óf wij brengen de overledene over naar ons uitvaartcentrum in Overvecht, dat is ca. 10 minuten rijden vanaf Maarssen. Een andere mogelijkheid is dat wij de overledene overbrengen naar nog weer een andere opbaarlocatie. De keuze is aan u.

Wanneer u uw dierbare in Maarssen zou willen begraven, kunt u denken aan de Algemene Begraafplaats aan de Straatweg. Op deze begraafplaats is ook een kleine aula waar een afscheidsplechtigheid zou kunnen worden gehouden.

Een andere begraafplaats in de buurt van Maarssen is de begraafplaats in Oud-Zuilen, vlakbij het kasteel Oud Zuilen. Voor meer informatie: Begraafplaats Oud-Zuilen

Kerkcentrum De Open Hof

Kerkcentrum De Ark

Wanneer u kiest voor een crematie, dan zijn vanaf Maarssen crematorium Daelwijck en crematorium Domstede  de dichtstbijzijnde crematoria. Daelwijck is een crematorium met twee aula’s en twee koffiekamers. De kleine aula biedt plaats voor ca. 50 personen en de grote aula biedt plaats aan ca. 200 personen. De grote aula heeft extra zitplaatsen boven. Domstede beschikt over 1 aula met uitzicht op de nieuw aangelegde tuin.

Beide locaties zijn vanuit Maarssen per auto goed te bereiken. De reisduur per auto is ca. 10 minuten en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Op de dag van de uitvaart kan de afscheidsplechtigheid plaatsvinden in de aula van de Algemene Begraafplaats, of in crematorium Daelwijck of Domstede. Maar er zijn in Maarssen ook andere locaties met de mogelijkheid om een plechtigheid te houden, zoals kerkcentrum De Open Hof in Maarssen Dorp of kerkcentrum De Ark in Maarssenbroek. Of in een restaurant dat hiervoor een ruimte ter beschikking wil stellen. Wanneer u een wat meer bijzondere locaties zoekt, kunt u denken aan Buitenplaats Doornburgh aan de Vecht of bijvoorbeeld Innstyle aan de Maarsseveense plas.

Innstyle in Maarssen

030 - 262 2244
Scroll naar boven