PCB Uitvaartwinkel Nieuwegein

 

Gesloten

Volgens de richtlijnen van het RIVM en de BGNU is de PCB Uitvaartwinkel tot 2 juni gesloten. Rekening houdend met de geadviseerde maatregelen kunnen wij u wél adviseren, begeleiden rondom de uitvaart en een regelgesprek voeren op locatie. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken: 030-262 2244.

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken op 030- 262 22 44

Uitvaartwinkel Nieuwegein

Over de kwaliteit en de prijs van een uitvaart moet duidelijkheid zijn. Zo is het voor u vooraf lastig te bepalen wat u krijgt voor uw geld. Wij houden van duidelijkheid en geven u vooraf alle informatie. Wij nemen daarvoor alle tijd, zodat u weet waar u aan toe bent. Uw vragen kunt u bij ons kwijt en uw uitvaartwensen kunt u met ons bespreken.

Diverse soorten asbestemmingen kunt u bij ons vinden en bekijken. Wij informeren u graag wat u met de as kunt doen.

Loop gerust binnen tijdens de openingsuren of neem contact met ons op. U bent welkom.

Nagedachtenis

Na een begrafenis wil men vaak graag een steen of monument op het graf. Wij kunnen u hierover brede voorlichting geven. Na een crematie wordt er nagedacht over de asbestemming. Wordt de as uitgestrooid, komt het in een sierurn? In onze uitvaartwinkels hebben we een groot assortiment aan voorbeelden van assieraden en asgeschenken waarin de as van de overledene verwerkt kan worden.

Troost

Vaak kunnen we geen woorden vinden om een ander te troosten of lijken woorden te kort te schieten. We willen soms zo graag iets doen om te laten zien dat we meeleven. In onze uitvaartwinkels in Bitlhoven, Nieuwegein en Vianen is een Troosthoek ingericht. Hier zijn kleine en grote geschenken te vinden die gegeven kunnen worden aan hem of haar die troost nodig heeft. Er zijn beeldjes, herinneringssteentjes, kaarsen en vele andere geschenken die troost kunnen bieden.

Informatiemiddagen en avonden

Regelmatig organiseren wij informatiemiddagen en -avonden, exposities en workshops in onze uitvaartwinkels rond het thema afscheid. In de lokale pers en in de agenda op deze site worden deze aangekondigd. De bijeenkomsten en exposities zijn vrij toegankelijk. Mocht u zelf een idee hebben voor een lezing of een expositie willen houden rond bovenstaand thema neemt u dan gerust contact met ons op.

Direct hulp nodig?


Wij zijn doordeweeks en in het weekend, 24 uur per dag
bereikbaar voor directe hulp op 030 - 262 2244

Contact opnemen