PCB Uitvaartzorg gaat samenwerken met Barbara uitvaartverzorging

PCB Uitvaartzorg en Barbara Uitvaartverzorging gaan verregaand met elkaar samenwerken

De Utrechtse uitvaartorganisaties, PCB Uitvaartzorg en Barbara Uitvaartverzorging, gaan vanaf 1 januari 2022 samen verder. Met circa veertig medewerkers verzorgen de beide organisaties jaarlijks honderden uitvaarten in Utrecht en omstreken. De afgelopen jaren werd er al over en weer ervaring uitgewisseld en nu wordt dit doorgezet in een verregaande samenwerking. Beide middelgrote uitvaartondernemingen zijn hiermee beter in staat om de hoge kwaliteitsstandaarden te handhaven en tegelijkertijd in te spelen op de wens naar maatwerkuitvaarten met persoonlijke aandacht.

Voor de coöperaties Barbara Uitvaartverzorging en PCB Uitvaartzorg is de verregaande samenwerking van strategisch belang. Pierre van Kooten, directeur van Barbara Uitvaartverzorging en nu ook directeur van PCB Uitvaartzorg: “We streven naar een zeer hoge kwaliteit van elke uitvaart. Door de samenwerking kunnen we onze leden in het gebied Utrecht en omstreken hoogwaardige dienstverlening vanuit nog meer eigen vestigingen bieden. De samenwerking is daarmee zowel geografisch als kwalitatief van toegevoegde waarde.” Kees Swildens, tot aan deze nieuwe samenwerking voorzitter bestuur PCB Uitvaartzorg: “De combinatie bouwt verder op solide fundamenten, maar kan als nieuwe, samenwerkende organisatie beter inspelen op de grote veranderingen die zich voltrekken op de uitvaartmarkt.”

Barbara Uitvaartverzorging heeft twee stijlvolle uitvaartcentra, namelijk een vestiging in Utrecht in de wijk Transwijk, en voor Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn een uitvaartcentrum in Vleuten. PCB Uitvaartzorg beschikt over sfeervolle uitvaartcentra in Utrecht in de wijk Overvecht en in Zeist. Daarnaast heeft PCB Uitvaartzorg ook afscheidswinkels in Bilthoven en Nieuwegein. Barbara Uitvaartverzorging en PCB Uitvaartzorg zijn gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg en zijn lid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU).  De daarvoor geldende hoge kwaliteitseisen garanderen de best mogelijke begeleiding bij het regelen van een uitvaart.

Barbara Uitvaartverzorging

Barbara Uitvaartverzorging verzorgt al ruim 65 jaar persoonlijke uitvaarten in Utrecht en omgeving. Daarmee is Barbara een begrip geworden binnen de gemeenschap. Zowel in het uitvaartcentrum in Utrecht als in Vleuten kan er worden opgebaard en kunnen afscheidsbijeenkomsten en familiebezoeken worden georganiseerd. Omdat Barbara alles in eigen hand heeft, is er optimale controle op de kwaliteit van de uitvaart. Deze zelfstandigheid geeft de zekerheid van een perfect uitgevoerde uitvaart.

PCB Uitvaartzorg

PCB Uitvaartzorg is een coöperatieve vereniging met enkele duizenden leden. PCB is in 1933 opgericht met als missie om uitvaarten voor iedereen op passende wijze mogelijk maken, ongeacht religie, levensovertuiging of cultuur. PCB doet dit als een kleinschalige coöperatie die haar taken zonder winstoogmerk uitvoert. De menselijke maat en kwaliteit staan altijd voorop. Het verzorgingsgebied van PCB Uitvaartzorg is de stad Utrecht en de omliggende gemeenten Bilthoven, Zeist en Nieuwegein. Het Depositofonds PCB Uitvaartzorg blijft na de fusie gehandhaafd en de garanties voor de deposanten blijven gelijk. Het depositofonds biedt de leden van de PCB de mogelijkheid om geld te reserveren voor een uitvaart.

Neem voor meer informatie contact op met Pierre van Kooten (directeur Barbara Uitvaartverzorging en directeur PCB Uitvaartzorg), 030 296 66 66, [email protected]

030 - 262 2244
Scroll naar boven