Vacature PCB Uitvaartzorg

Parttime office manager PCB Uitvaartzorg (duobaan)

Functieprofiel

Als enthousiaste office manager ben je breed inzetbaar bij het verzorgen van onze interne organisatie. Jij bent het visitekaartje van PCB Uitvaartzorg, als eerste aanspreekpunt weet je mensen op hun gemak en gerust te stellen. Je komt te werken in een klein team, daarom zullen ook tal van bezigheden tot je takenpakket horen die nodig zijn om de dagelijkse gang van zaken in een uitvaartonderneming op rolletjes te laten lopen. Hierin werk je nauw samen met je directe collega en de andere teamleden.

Maar wat ga je dan precies doen?
Deels zijn je taken gericht op onze interne organisatie:

  • Telefoon aannemen (hier kunnen meldingen van overlijdens bij zijn)
  • Dossiercontrole
  • E-mail en agendabeheer
  • Aangiftes overlijden
  • Agendabeheer van het uitvaartcentrum
  • Rouwbezoeken begeleiden
  • Onderhoud ledenbestand (in uitvaartsoftware)

Tevens zouden we graag onze ‘social media’ bij je onder willen brengen. Daarbij ligt de focus op het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Tot jouw taken behoren het meedenken over onze social media strategie, het opstellen van campagnes en monitor je deze. Je geeft advies over de inzet van sociale media, zowel organisch als betaald. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube hebben dan ook geen geheimen voor jou en jij bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Waarom dit iets voor jou is

Je bent gedreven, nauwkeurig, collegiaal en bovenal heb je ook een groot inlevingsvermogen.
Je deelt onze passie voor klanttevredenheid, gastvrijheid en service.
Je bent een positieve, open persoonlijkheid.
Sterk in coördineren, plannen en overzicht bewaren over de verschillende taken.
Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
Je hebt een behoorlijke dosis stressbestendigheid.
Je houdt jezelf aan de gang, maar kunt ook goed in een team functioneren.
Je bent ervaren in het werken met MS Office pakket en handig met aanleren van onbekende softwaresystemen.
Per week ben je twee dagen beschikbaar en je woont in Utrecht of in de regio.

We bieden jou

PCB Uitvaartzorg is een informele organisatie met korte lijnen. We vinden je persoonlijke kwaliteiten belangrijker dan kennis en ervaring. Gedrevenheid, enthousiasme en teamspirit staan bij ons centraal. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. En hoewel we natuurlijk dagelijks met de dood te maken hebben, betekent dat niet dat we het niet leuk kunnen hebben met elkaar en dat er niet eens gelachen kan worden. We zijn een hecht team.
De functie is ingedeeld in salarisschaal 4B, zoals opgenomen in de CAO Uitvaartbranche.

Over PCB Uitvaartzorg

PCB Uitvaartzorg bestaat dit jaar 90 jaar en is een eigentijdse middelgrote uitvaartonderneming, met enthousiaste en gepassioneerde medewerkers. Vanuit ons uitvaartcentrum in Utrecht-Noord verzorgen wij uitvaarten in de regio Utrecht. Daarnaast hebben wij ook een locatie in Nieuwegein-Vreeswijk, daar bevindt zich onze Afscheidswinkel.

Reageer

Mocht je meer willen weten, bel dan met onze office manager Christa Zwambag. Zij is te bereiken via tel 030 262 22 44, of neem een kijkje op onze website: www.pcbuitvaartzorg.nl
Wanneer je interesse hebt in deze duobaan met Christa, laat het ons dan zo snel mogelijk weten en stuur een mail naar Pierre van Kooten, directeur, email: [email protected]

030 - 262 2244
Scroll naar boven