Nazorg

Na de uitvaart

Ook na de uitvaart kunt u een beroep doen op onze dienstverlening. Deze zorg begint al tijdens de voorbereiding van de uitvaart met het overhandigen van de gids “Zorgen erna”. In dit naslagwerk staan alle onderwerpen uitvoerig beschreven waarmee u in aanraking kunt komen na een overlijden. Het versturen van oude verzekeringspolissen verzorgen wij kosteloos voor u. U ontvangt de uitkering van de verzekering(en) automatisch op uw eigen bankrekening.

Verlies, gevoelens, gedachten en toekomst

De periode rond de uitvaart en de tijd daarna zal ongetwijfeld intensief voor u zijn geweest. Het is een tijd die gepaard gaat met allerlei gevoelens. Misschien ervaart u niet alleen verdriet maar is er ook boosheid of opluchting. Dat kan verwarrend zijn. Om u te ondersteunen bieden wij u enkele weken na de uitvaart het boekje “Verlies: Gevoelens, gedachten en toekomst” aan. In dit boekje kunt u lezen over de vele mogelijke gevoelens. Het kan u inzicht geven in de gevoelens die horen bij het rouwproces. Dit kan u helpen om u te realiseren dat het ‘normaal’ is wat u voelt.

Gesprekken

Indien u wenst houden wij een nagesprek waarin alles rondom het overlijden en de uitvaart nog eens besproken kan worden. Dit kan bij u thuis of in onze uitvaartwinkels in Bilthoven, Nieuwegein en Vianen.

Digitale nalatenschap

Na een overlijden is het niet gemakkelijk om bepaalde Social Media accounts op te zeggen of aan te passen.

Gelukkig gaat het tegenwoordig wel veel makkelijker. Om te zien wat u kunt doen met deze accounts heeft onze verzekeraar Nuvema een handig overzicht samengesteld.

Het is ook mogelijk om een digitaal testament op te stellen, zodat uw nabestaanden op de hoogte zijn van uw wensen.

Samenwerkende partners

Direct hulp nodig?


Wij zijn doordeweeks en in het weekend, 24 uur per dag
bereikbaar voor directe hulp op 030 - 262 2244

Contact opnemen