Uitvaart De Meern

Bij een overlijden in De Meern kunt u ons dag en nacht bereiken op 030 262 2244.

Als een dierbare overlijdt komt er veel op u af. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u te helpen bij alles wat er dan opeens te doen staat.

Het is belangrijk dat het lichaam van de overledene zo snel mogelijk wordt gekoeld,  zo is de kans optimaal dat de conditie van het lichaam tot aan de uitvaart goed blijft. Nadat u ons gebeld heeft, gaan wij daarom het koelen zo snel mogelijk voor u verzorgen.

Allereerst leggen wij u een keuze voor: Wij brengen óf een koeling bij u thuis in De Meern, óf wij brengen de overledene over naar ons uitvaartcentrum in Overvecht, dat is ca. 15 minuten rijden vanaf De Meern. Een andere mogelijkheid is dat wij de overledene overbrengen naar nog weer een andere opbaarlocatie. De keuze is aan u.

Cremeren

Wanneer u kiest voor een crematie, dan is Crematorium Domstede het dichtstbijzijnde crematorium. Domstede beschikt over een grote, lichte aula. Door de vele ramen heeft men uitzicht op de fraai aangelegde tuin.

Domstede is vanuit De Meern per auto goed te bereiken. De reisduur per auto is ca. 10 minuten en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Begraven

Wanneer u uw dierbare in De Meern zou willen begraven, kunt u denken aan de Protestantse Begraafplaats aan de Zandweg. Op deze begraafplaats is ook een klein mortuarium waar de overledene kan verblijven tot aan de dag van de uitvaart.

Plechtigheid

Op de dag van de uitvaart kan de afscheidsplechtigheid plaatsvinden in bijvoorbeeld het Vereenigingsgebouw De Zandweg in De Meern, dat naast de Protestantse Begraafplaats ligt. Maar de plechtigheid kan ook worden gehouden in de dichtbij de begraafplaats gelegen Marekerk, of bijvoorbeeld in de aula van een crematorium of andere begraafplaats in de buurt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in De Meern, belt u ons dan op 030 262 22 44. Of neem contact met ons op via het contactformulier.

030 - 262 2244
Scroll naar boven