Uitvaart verzekeringen

Uitvaartverzekering van Nuvema een “goede keus”

Bij PCB Uitvaartzorg streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Utrecht verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Friesland.

Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Lokale prijzen

Bij PCB Uitvaartzorg geven we elk jaar onze prijzen door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit Utrecht e.o. wordt een uitvaartverzekering van Nuvema dan ook gebaseerd op onze prijzen en diensten.  Op deze manier sluit de polis helemaal aan bij de persoonlijke wensen en betalen verzekerden niet te veel. 

Premie uitvaartverzekering berekenen

Bij Nuvema kunt ook u vrijblijvend een premie van een uitvaartverzekering berekenen.

PCB Uitvaartzorg werkt samen met verzekeringsmaatschappij Nuvema. Wij kunnen u met een verzekeringsagent van Nuvema in contact brengen, zodat hij/zij samen met u de mogelijkheden kan bespreken. U kunt op de website van Nuvema terecht om globaal de premie te berekenen van de kosten van een verzekering.

Ongeacht waar u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, bent u vrij in de keuze van de uitvaartverzorger.

Transparante tarieven

PCB Uitvaartzorg is een coöperatie en werkt zonder winstoogmerk. Daarom betaalt u nooit te veel en kunt u rekenen op transparante tarieven.

Vooraf inzicht in uitvaartkosten

Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf een begroting te laten opstellen. U kunt hiervoor vrijblijvend en zonder afspraak onze uitvaartwinkels in Bilthoven, Nieuwegein of Vianen bezoeken of maak een afspraak met één van onze medewerkers op een door u gewenste locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of in een zorginstelling.

Scroll naar top