PCB Uitvaartwinkel Vianen

Voorstraat 84
4132 AT Vianen

Geopend op afspraak

PCB Advies-en Informatiecentrum Vianen

Bij een overlijden komt er veel op u af. Er moeten in een korte tijd keuzes worden gemaakt rondom de uitvaart. Daarom hechten wij veel waarde aan goede voorlichting. In ons centrum kunt u zich in een ontspannen sfeer op de hoogte stellen van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van begraven of cremeren.

U bent welkom! Neem gerust contact met ons op.

Nagedachtenis

Na een begrafenis wil men vaak graag een steen of monument op het graf. Wij kunnen u hierover brede voorlichting geven. Na een crematie wordt er nagedacht over de as bestemming. Wordt de as uitgestrooid, komt het in een sier urn? In ons centrum hebben we een groot assortiment aan voorbeelden van herinnering sieraden en herinnering geschenken waarin de as en/of de vingerafdruk van de overledene verwerkt kan worden.

Troost

Vaak kunnen we geen woorden vinden om een ander te troosten of lijken woorden te kort te schieten. We willen soms zo graag iets doen om te laten zien dat we meeleven. In onze centra in Bilthoven, Nieuwegein en Vianen is een Troosthoek ingericht. Hier zijn kleine en grote geschenken te vinden die gegeven kunnen worden aan hem of haar die troost nodig heeft. Er zijn beeldjes, herinneringssteentjes, kaarsen en vele andere geschenken die troost kunnen bieden.

Informatiemiddagen en -avonden

Gezien de maatregelen rondom het Coronavirus zijn de informatiemiddagen en -avonden en workshops rond het thema afscheid en verlies, welke regelmatig plaatsvonden in het Advies- en Informatiecentrum, helaas afgezegd.

Agenda Vianen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Scroll naar top