Uw bericht voor PCB Uitvaartzorg

Heeft u een vraag voor ons? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen binnen een werkdag reageren.
Wilt u liever direct een antwoord op uw vraag, belt u ons dan op 030 262 22 44.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuur een bericht

Dit bericht komt bij ons binnen via e-mail. Doorgaans reageren wij binnen 24 uur.

24/7 bereikbaar

PCB Uitvaartzorg staat altijd voor u klaar wanneer u ons nodig heeft via 030 – 262 2244

Voor directe hulp kunt u ons doordeweeks en in het weekend bellen. U komt altijd direct in contact met één van onze uitvaartadviseurs die u vriendelijk te woord zal staan.

Veelgestelde vragen

De uitvaartkosten zijn bij PCB Uitvaartzorg transparant. PCB Uitvaartzorg streeft ernaar om de kosten van een uitvaart zo transparant mogelijk te houden.

Onze uitvaartspecialisten staan 24/7 voor u klaar voor vragen of om u direct te helpen na een overlijden. Bij vragen of na het overlijden van een dierbare kunt u direct contact opnemen via 030 – 262 2244. Samen zullen we de stappen doorlopen die nodig zijn om de voorbereidingen en de uitvaart zo soepel mogelijk te laten verlopen.

PCB Uitvaartzorg is werkzaam vanuit Utrecht, Bilthoven, Nieuwegein en Vianen. Wij zijn verantwoordelijk voor uitvaarten in de gehele regio Utrecht. Vanwege onze professionele uitvaart adviseurs, die verspreid over de provincie werkzaam zijn, staan we altijd voor u klaar.

Zorg in eerste instantie voor tijd en rust voor uzelf en andere nabestaanden. Ook kunt u een (huis)arts inlichten. Wij adviseren u na het overlijden eerst de tijd voor uzelf te nemen en daarna pas ons te bellen. Wanneer dit enkele uren de tijd neemt is dat geen bezwaar. De verzorging van de overledene hoeft niet onmiddellijk plaats te vinden, maar kan ook enige uren na het overlijden gebeuren.

Een overledene moet begraven of gecremeerd worden binnen 6 werkdagen na overlijden, maar niet eerder dan 36 uur na overlijden. Bij uitzondering is hier uitstel op mogelijk.

Natuurlijk mag u zelf de aangifte van overlijden verzorgen bij de burgerlijke stand. Indien u wenst kunnen wij dat ook voor u doen.

Vrijwel alles! Van het dragen van de kist tot het graven van het graf. Of misschien wilt u graag helpen bij het verzorgen van de overledene, het mag en kan allemaal!

Het Verbond van Verzekeraars heeft een zoekservice voor polissen in het leven geroepen. Hier kun je een aanvraag doen. Heb je een polis en wil je zelf contact opnemen met de verzekeraar? Dat kan ook. Bekijk dan de contactgegevens van de verschillende uitvaartverzekeraars.

Heeft u overige vragen over onze service of het verzorgen en plannen van een uitvaart? Als u nog andere vragen heeft over PCB Uitvaartzorg kunt u altijd contact opnemen met onze uitvaartadviseurs via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 030 – 262 2244. We helpen u graag verder.

Uitvaartcentrum en Kantoor Utrecht

Donaudreef 25
3561 EL Utrecht

Afscheidswinkel Bilthoven

Uilenpad 1
3722 AW Bilthoven

Afscheidswinkel Nieuwegein

Dorpsstraat 6
3433 CH Nieuwegein

Uitvaartcentrum Jufferstraat

Jufferstraat 1
Zeist

030 - 262 2244
Scroll naar top