Bij leven

Voorbespreking

Heeft u vragen over een uitvaart die in de toekomst zal plaatsvinden? Is er iemand in uw naaste omgeving die niet lang meer te leven heeft? Misschien vraagt u zich af wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een afscheid? Of wellicht wilt u uw kinderen en naasten de zorg uit handen nemen als u straks zelf komt te overlijden? Of u wilt gewoon nagaan of u wel voldoende verzekerd bent of voldoende gereserveerd heeft voor de uitvaart van uw wensen. Neem dan contact met ons op voor een afspraak voor een oriëntatiegesprek in één van onze afscheidswinkels. Bent u slecht ter been? Dan maken wij een afspraak bij u thuis. Samen bespreken wij uw vragen en lichten wij de mogelijkheden toe.

De voorbespreking is uiteraard vertrouwelijk, verplicht u tot niets en kost u niets. Met alle plezier zoeken wij de waarde van uw uitvaartpolissen uit, zodat wij u ook een advies op maat kunnen geven betreffende de financiering van de uitvaart. Enkele dagen na de afspraak ontvangt u van ons een kostenindicatie.

Weet u nog niet wat u wilt en zou u liever eerst op uw gemak nadenken over de verschillende mogelijkheden, blader dan eens door ons wensenformulier. U kunt dit formulier gebruiken om u vast voor te bereiden op het oriëntatiegesprek.

Uw uitvaartwensen

Wanneer er iemand overlijdt moet er veel geregeld worden in een korte periode. Het is voor de nabestaanden extra moeilijk als zij na een overlijden niet weten wat de laatste wens van de overledene was. Als u dat wilt voorkomen, dan kunt u uw wensen vastleggen in een zogenaamd wensenformulier. Of het nu gaat om begraven, cremeren, de plechtigheid, de muziekkeuze of het rouwboeket. U kunt zelf bepalen wat u invult en wat u overlaat aan uw nabestaanden.

Het wensenformulier kunt u hier downloaden, invullen en tweezijdig afdrukken. Het is dan direct klaar om tot een leesbaar boekje te vouwen en zo te bewaren bij uw belangrijke documenten.

Heeft u vragen of wilt u samen met ons het formulier invullen? Dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

Depositofonds PCB Uitvaartzorg

Met het depositofonds van PCB Uitvaartzorg heeft u de mogelijkheid om geld te reserveren voor een uitvaart. U voorkomt hiermee dat uw nabestaanden onverwacht voor de kosten van de uitvaart komen te staan. Ook als aanvulling op bestaande uitvaartverzekeringen of als u niet wilt verzekeren is het depositofonds een goede keuze.

030 - 262 2244
Scroll naar boven