Uitvaartcentrum en Kantoor Utrecht

Uitvaartcentrum en Kantoor Utrecht

In Utrecht Overvecht is ons uitvaartcentrum en administratief kantoor. Het gebouw is vlakbij de uitvalswegen en ook goed met het openbaar vervoer te bereiken. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein achter het gebouw en in de straat.

Op de begane grond is ons sfeervolle uitvaartcentrum. Hier kunnen overledenen worden opgebaard. En u kunt hier uw dierbare bezoeken. Dit kan overdag, maar ook in de avonduren of in het weekend. Een bezoek is vrijwel altijd in te plannen op het gewenste moment, maar we doen dat wel graag op afspraak, om te voorkomen dat bezoeken elkaar overlappen.

In het uitvaartcentrum kunt u ook terecht voor een gesprek over uw uitvaartwensen. Ook hier maken we graag een afspraak voor zodat we zeker zijn dat we iemand beschikbaar hebben en u niet voor niets komt.

Binnen ons uitvaartcentrum is ook onze eigen verzorgingsruimte waar ons team verzorgers klaar staat om na overlijden uw dierbare te verzorgen.(vroeger noemden we dat ook wel afleggen).

Boven op de 1e etage is het kantoor waar de uitvaartleiders, de directeur en de office manager hun werkplek hebben. Hier verzorgen wij ook uw drukwerk.

Adres:

Donaudreef 25
3561 EL  Utrecht

tel. 030 262 22 44

email: [email protected]

030 - 262 2244
Scroll naar boven