PCB Uitvaartzorg

Over ons

Van huis uit is PCB Uitvaartzorg dan misschien echt een Protestants Christelijke organisatie, opgericht zelfs vanuit de Protestantse kerken in Utrecht, maar tegenwoordig beperkt PCB Uitvaartzorg zich al lang niet meer tot kerkelijke uitvaarten alleen. Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen die een persoonlijke, mooie,  stijlvolle uitvaart wenst. 

Medewerkers

Wij stellen graag ons team aan u voor. Verder op de pagina komt elke medewerker persoonlijk aan het woord.

Locaties

Als middelgrote uitvaartonderneming beschikken wij over een eigen uitvaartcentrum en een eigen afscheidswinkel. 

Afscheidswinkel Nieuwegein
Uitvaartcentrum en Kantoor Utrecht

De locaties bieden elk hun eigen specifieke mogelijkheden, maar wat op beide locaties gelijk is, is de betrokkenheid en de passie van onze medewerkers. Bel of mail ons gerust voor een nadere kennismaking.

Keurmerk uitvaartbranche

PCB Uitvaartzorg is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg en is lid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU) Jaarlijks wordt onze organisatie aan een uitgebreide audit onderworpen. Alleen als wij aan de hoge kwaliteitseisen voldoen, wordt het certificaat verlengd. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke begeleiding bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare.

De Stichting Keurmerk Uitvaartzorg hanteert een zestal criteria – de zogenaamde zekerheden – voor het beoordelen van de kwaliteit.

030 - 262 2244
Scroll naar boven