Wij stellen graag ons team aan u voor. Verder op de pagina komt elke medewerker persoonlijk aan het woord.

Manja Scholten

Uitvaartverzorger

030-2622244‘Ik weet uit eigen ervaring wat een verlies met je kan doen. Tijdens mijn loopbaan heb ik als adviseur en manager gewerkt in verschillende sectoren. Met als rode draad ‘organiseren’ en vooral ‘mensen’. Ik heb hierbij vaak gehoord dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen en mij vertrouwen. Ik ben uitvaartbegeleider geworden omdat ik mijn brede ervaring wil inzetten voor iets wat ik écht van betekenis vind.'
Families houvast geven in een tijd dat alles op zijn kop staat.

Enid van Schagen

Office manager

030-262 22 44


'Ik maak als office manager deel uit van het bijzonder fijne team van PCB. Belt u PCB met een vraag, dan heeft u grote kans dat u mij te spreken krijgt. Meldingen van overlijden neem ik ook aan. Ik spring bij waar dat nodig is: een rouwbezoek, een vertrek bij een uitvaart, het opmaken van het drukwerk, zoals de rouwbrieven. En soms een sprintje trekken naar de post zodat de rouwbrieven tijdig op hun bestemming aankomen. Waarom juist PCB? Ik voel ik me erg aangesproken door de term betrokkenheid. Als je je als uitvaartorganisatie betrokken voelt bij de families, ben je al voor de helft op de goede weg.'
'En soms een sprintje trekken naar de post zodat de rouwbrieven tijdig op hun bestemming aankomen.'

Connie Grootvelt-Cirkel

Medewerker Uitvaartcentrum

030-2622244


Jaren heb ik gewerkt als peuterleidster. Die functie hield op en toen heb ik bij de PCB gesolliciteerd. Een ommekeer van jonge mensen naar oudere mensen, maar voor mij maakt het eigenlijk niet uit of ze jong of oud zijn. Ik ben een "mensen-mens".
Een simpel gebaar als het inschenken van een kopje koffie of het aangeven van een tissue kan zoveel betekenen.

Tineke Swager

Medewerker Uitvaartwinkel

030-6051630


Ik heb jaren gewerkt als secretaresse, bibliothecaresse, en bij een uitgeverij als corrector van vertaalde boeken. Alles wat met letters en voorlichting te maken heeft boeit me. Pas de laatste tien jaar ben ik er achter gekomen dat mensen mij nóg meer boeien.
De meeste mensen voelen zich bij mij op hun gemak. Ze zeggen dat ze "thuiskomen" in de uitvaartwinkel.

Adri Poppen-van Berkel

Medewerker Uitvaartwinkel

0347-371813


In Vianen ben ik vijfentwintig jaar werkzaam geweest als basisschoollerares. Uiteindelijk wilde ik iets anders, maar wel werken met en voor mensen. Ik ben vrij praktisch van aard en actief luisteren is een tweede natuur. Mensen nemen mij vaak in vertrouwen als zij het moeilijk hebben.
Het heeft mijn hart een schakel te mogen zijn in het leven van een mens in moeilijke situaties.

Wildine Oosterom-van Saane

Medewerker Uitvaartwinkel

030-2217229


Ik heb gewerkt bij de Hogeschool van Utrecht en later in de detailhandel. Altijd was het persoonlijk contact, studenten en klanten, belangrijk.
Ik vind het fijn om samen de laatste stukjes van de 'levenspuzzel' van u of uw dierbare op de juiste plaats te leggen.
Buiten onze vaste medewerkers maken wij ook gebruik van de diensten van externe geschoolde en gekwalificeerde uitvaartverzorgers. Allen staan borg voor de verzorgde uitvaarten die u van ons gewend bent.

David van de Waal (RU)

Register Uitvaartverzorger

030-2622244


Omgaan met mensen heeft mij altijd getrokken. Ik ben mijn loopbaan begonnen in de gezondheidszorg. Toen regelgeving belangrijker werd dan de persoon die verpleegd werd besloot ik op zoek te gaan naar een werkkring waar dienstverlening en contact met de persoon weer centraal zouden staan.
Het is elke keer weer een verrassing welke familie je achter een voordeur aantreft. Ik vind het een uitdaging om de specifieke sfeer van de familie tot zijn recht te laten komen in de uitvaart.

Direct hulp nodig?


Wij zijn doordeweeks en in het weekend, 24 uur per dag
bereikbaar voor directe hulp op 030 - 262 2244

Contact opnemen