‘Ik maak als office manager deel uit van het bijzonder fijne team van PCB. Op een gemiddelde werk. Op een gemiddelde werkdag doe ik vooral administratieve taken.Belt u PCB met een vraag, dan heeft u grote kans dat u mij te spreken krijgt. Meldingen van overlijden neem ik ook aan: voor veel mensen het eerste contact met PCB. Daarnaast spring ik bij waar dat nodig is: een rouwbezoek, een vertrek bij een uitvaart, het opmaken en afdrukken van rouwbrieven, dankbetuigingen en liturgieën. En soms een sprintje trekken naar de post zodat de rouwbrieven tijdig op hun bestemming aankomen.

Waarom juist PCB? Allereerst voel ik me erg aangesproken door de term betrokkenheid. Als je je als uitvaartorganisatie betrokken voelt bij de families, ben je al voor de helft op de goede weg. Verder voel ik mij heel erg thuis bij mijn collega’s: hartelijke mensen met veel liefde voor hun werk.’

Direct hulp nodig?


Wij zijn doordeweeks en in het weekend, 24 uur per dag
bereikbaar voor directe hulp op 030 - 262 2244

Contact opnemen