Plechtigheid

Locaties plechtigheid

De plechtigheid kan op verschillende locaties plaatsvinden. U kunt kiezen voor de aula van de begraafplaats of het crematorium. Maar ook voor een kerk, een publieke ruimte die zich daarvoor leent en zelfs voor een woonhuis of een andere locatie die mooi bij overledene past.

Steeds meer locaties zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur voor het afspelen van muziek. Maar ook het vertonen van foto’s en filmbeelden behoort tot de mogelijkheden.

Muziek plechtigheid

Muziek is een belangrijk onderdeel van de plechtigheid. Afhankelijk van de locatie, de vorm of de inhoud van de plechtigheid, kiest u voor muziek die passend is bij het leven van de overledene. Klassiek, populair, religieus of misschien wel live muziek. Veel is tegenwoordig mogelijk.

Om er zeker van te kunnen zijn dat de kwaliteit van de gekozen muziek in orde is, wordt de muziek minimaal 24 uur voor de plechtigheid getest. Het is daarom wel van belang tijdig uw keuze te maken.

Beeldopname en livestream plechtigheid

De meeste crematoria en kerkgebouwen, en ook steeds meer begraafplaatsen, bieden de mogelijkheid tot het opnemen van de plechtigheid of tot het organiseren van een livestream. Wanneer de locatie van uw keuze niet over de benodigde apparatuur beschikt, kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij werken hiervoor samen met een partner in audiovisuele dienstverlening.

De toegang tot de livestream, de weblink, kunnen wij voor u op de rouwkaart vermelden. U kunt er echter ook voor kiezen om de belangstellenden de benodigde weblink via een email bij ons op te laten vragen. Doordat in het coronajaar vaak gebruik is gemaakt van livestreams, hebben wij hier veel ervaring mee opgedaan en kunnen wij u hierover goed adviseren.

030 - 262 2244
Scroll naar boven