Meer over rouwkaarten en rouwadvertentie

Rouwkaarten

Doordat wij het drukwerk in eigen beheer kunnen uitvoeren, kunnen wij snel een drukproef aanleveren. U bekijkt deze en laat het ons weten als u bepaalde zaken toch liever anders wilt zodat wij de kaart kunnen aanpassen. Na ontvangst van uw akkoord zullen wij ook de verzending op ons nemen. Daarbij monitoren wij het moment dat PostNL de kaarten bezorgt, door ook aan ons eigen uitvaartcentrum een kaart te sturen, als check.

Het opstellen van een tekst voor een rouwkaart is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Door onze ervaring kunnen wij u helpen bij het verwoorden van uw gevoelens en zo een tekst laten ontstaan die recht doet aan de overledene. Inhoudelijk en taalkundig ondergaat de kaart nog een uitgebreide controle alvorens wij het drukproces starten.

Rouwadvertentie

Behalve het versturen van rouwkaarten bieden wij ook de mogelijkheid om een rouwadvertentie in een krant te plaatsen. Wij hebben contacten met alle regionale en landelijke kranten en zijn op de hoogte van de uiterste inleverdatum voor een rouwadvertentie. We informeren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Na de uitvaart: Dankbetuigingen

Enkele weken na de uitvaart wilt u misschien de belangstellenden bedanken voor hun medeleven en aanwezigheid bij het afscheid. Meestal gebeurt dit tussen de 4e en 6e week na de uitvaart.

Wij maken de dankbetuiging desgewenst op in dezelfde stijl als de rouwkaart. Uiteraard ontvangt u hierbij de benodigde postzegels en enveloppen.

030 - 262 2244
Scroll naar boven