Previous
Next

Dit zeggen klanten over ons

Het voelde zeer vertrouwd, meer dan alleen een dienst die werd geboden. Het voelde oprecht. De gesprekken en tips, luisterend oor en vooral ook het zeer goed aangevoelde initiatief om de familie nog even rond de kist te laten staan.
Dank voor de goede zorgen en prettige 'samenwerking'. Wij hebben de gehele begeleiding als zeer positief ervaren. Persoonlijk, ontspannen, professioneel en aangenaam.
Blij met het advies om een pastoor in te schakelen om de uitvaartceremonie te leiden.
Wij hebben het meedenken naar een passende vorm voor de begrafenis, op een wijze die ook voor mijn moeder haalbaar was, als zeer bijzonder ervaren. Mede daardoor is de dag voor haar haalbaar en zeer bijzonder geworden. De respectvolle en zorgzame manier waarop haar omgegaan is heeft ons zeer geraakt!
Het was een dankbare ervaring het aan PCB te hebben toevertrouwd. Alle lof.
Uitstekend maatwerk door Joke. Mooie oecumenische samenwerking gezien. RK familie, pastor en PCB.
Ik ben ontzettend tevreden over Joke. Ze heeft ons heel goed geholpen en is een hele lieve vrouw! Onze complimenten naar haar toe.
Joke en de thuisondersteuning fijne mensen om over de vloer te hebben. Echt bedankt voor de goede zorg! Top tot in de puntjes. Fijn, zelfs ondanks het verdriet.
Alles was keurig verzorgd, ook de gehele begeleiding door de uitvaartleidster
Door de aangepaste dienstverlening t.g.v. het coronavirus is alles verlopen binnen de geldende regels. Mijn vader en wij zijn zeker tevreden over hoe PCB alles heeft verzorgd in deze "vreemde" coronatijd.
De hele organisatie heb ik als zeer prettig ervaren en zal PCB zeker aanbevelen. Dank voor alles.
In de hectische, droevige dagen na het overlijden van mijn man was Xander van Tellingen door zijn rust, helderheid, empathie een enorme steun.
Niet alleen wij maar ook een aantal familieleden uitte zich zeer positief over de gastvrijheid tijdens de dagen van opbaring voorafgaand aan de uitvaart.
Uitstekend verzorgd. Zeer blij mee.

Veelgestelde vragen

De maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de Uitvaartbranchevereniging BGNU rondom het coronavirus raken ook u als nabestaande en ons. De dringende adviezen nemen wij zeer serieus. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn tijdens deze coronacrisis zijn we optimaal bereikbaar, om u te kunnen adviseren over een passende uitvaart binnen de huidige mogelijkheden.

De huidige adviezen rondom uitvaarten houden in, dat wij voorlopig af moeten zien van huisbezoek door uitvaartleiders. De gesprekken kunnen in ons uitvaartcentrum worden gehouden, of eventueel telefonisch. Bij het gesprek kan op deze manier in principe iedereen aanwezig zijn die dat wil. Bij het maken van de afspraak zullen wij samen met u bekijken wat in uw situatie het beste is. Denkt u eraan dat u volgens de nieuwe maatregelen per dag maximaal twee bezoekers mag ontvangen?

Wat betreft uitvaartplechtigheden volgen wij de RIVM richtlijn dat er m.i.v. 25 januari bijeenkomsten mogelijk zijn met maximaal 100 personen (inclusief kinderen tot 13). De vereiste 1,5 meter afstand is echter in alle situaties van kracht. Vanwege de beperkte ruimte in een aula of kerkgebouw is het niet altijd mogelijk om met 100 personen de 1,5 meter afstand aan te houden. Dat is de reden dat een aantal uitvaartlocaties een lager maximaal aantal personen aanhoudt.

Alle horeca is gesloten, maar catering is nog steeds wel mogelijk in crematoria en in de koffiekamers van begraafplaatsen mits de horecagelegenheid maar op dezelfde locatie is als de uitvaartplechtigheid. Soms gelden hierin aanvullende maatregelen waarover wij u kunnen informeren.

Mocht u behoefte hebben aan livestream verbinding tijdens de uitvaart, een videopname, of een herdenkingsbijeenkomst met een grotere groep op een later moment, dan denken wij daar graag met u over mee en bespreken de mogelijkheden.

U kunt ons vrijblijvend bellen met al uw vragen over uitvaarten en COVID 19. Vanzelfsprekend houden we alle adviezen en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en vertalen deze naar de situaties in de praktijk. Door de snelle ontwikkelingen is bovenstaande informatie dan ook niet statisch maar zal direct worden bijgewerkt indien dat nodig is.

Op al onze locaties is het gebruik van een mondkapje verplicht zolang u in beweging bent.

Bel ons gerust wanneer u meer wilt weten. Onze medewerkers zijn dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 030 262 22 44. We zijn en blijven u, juist in deze crisissituatie, graag van dienst en willen er voor u zijn.

Neem eerst tijd en rust voor uzelf en andere nabestaanden. De verzorging van de overledene hoeft niet onmiddellijk plaats te vinden, maar kan ook enige uren na het overlijden gebeuren.

Licht de (huis)arts in.

Bel dan PCB Uitvaartzorg.

Dit hangt af van uw uitvaartwensen
Wij zijn transparant in onze tarieven, wij sturen u graag onze actuele tarievenlijst.

Het Verbond van Verzekeraars heeft een zoekservice voor polissen in het leven geroepen. Hier kun je een aanvraag doen. Heb je een polis en wil je zelf contact opnemen met de verzekeraar? Dat kan ook. Bekijk dan de contactgegevens van de verschillende uitvaartverzekeraars.

PCB voert al meer dan 10 jaar het Keurmerk Uitvaartzorg.

Uw zekerheid is onze zorg.

PCB is een dementievriendelijke organisatie

PCB Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Gevoelens van verdriet, woede, pijn en gemis strijden om voorrang. In de periode vlak na het overlijden is het soms moeilijk om de gedachten goed op een rij te krijgen. Dan is het goed als er iemand is die hierbij ondersteunt en adviseert, zonder de regie over te nemen.

PCB Uitvaartzorg helpt u graag bij het verwerkingsproces en het regelen van een prachtige uitvaart.

Het regelen van een uitvaart die past bij de wensen en het leven van de overledene is van groot belang voor de verwerking van het verlies. Hierin kan PCB Uitvaartzorg in elke situatie persoonlijke hulp bieden.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Wij staan doordeweeks én in het weekend 24 uur per dag voor u klaar.

Overlijden melden

Na een overlijden, komt er veel op u af. Daarom hieronder de belangrijkste punten voor de eerste uren na het overlijden:

Scroll naar top