Crematie Bilthoven

U bent benieuwd naar de mogelijkheden van een uitvaart in Bilthoven

Al bijna 90 jaar verzorgt PCB Uitvaartzorg uitvaarten in Gemeente de Bilt en de directe omgeving. Wij zijn dan ook helemaal bekend in elke uitvaartgerelateerde locatie in de Bilt. Wij informeren u graag verder.

Een uitvaart met een Bilts tintje

Er zijn heel veel manieren om een uitvaart persoonlijker te maken. Als een overledene een Biltenaar in hart en nieren was, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitvaart waarin allerlei typisch Biltse elementen naar voren komen: een Biltse opbaarlocatie, of een condoleance na de uitvaart in een van de vele uitstekende horecagelegenheden die De Bilt rijk is. Denk bijvoorbeeld aan Fort Blauwkapel of Voordorp, Kapel Berg en Bosch of Landgoed Vollenhoven.

Locaties in De Bilt

Uw dierbare kan bijvoorbeeld thuis worden opgebaard of in ons eigen uitvaartcentrum in het nabijgelegen Utrecht Noord.

Kiest u voor een begrafenis, dan zijn er in De Bilt meerdere mogelijkheden. Allereerst natuurlijk het geheel vernieuwde Den en Rust met de aula met zicht op het geliefde boslaantje, maar sinds de verbouwing is hier ook een buitenaula aan toegevoegd. Veel minder bekend is het Stille Hofje in Den Dolder en Begraafplaats St. Gregorius in Bilthoven. Dan heb je in diezelfde plaats nog begraafplaats Brandenburg met de mooie en intieme ronde aula en met een uitwijkmogelijkheid naar de naastgelegen Oosterlichtkerk als het te verwachten gezelschap wat groter is. Ook als de voorkeur uit gaat naar een crematie kunt u in de eigen regio terecht bij Den en Rust of bij Zeister Bosrust. Minder bekend misschien, maar een mooie locatie voor asbegravingen en verstrooiingen is Herinneringsbos Hees in Soest.

030 - 262 2244
Scroll naar boven