Drukwerk

PCB Uitvaartzorg beschikt over moderne apparatuur waarmee in eigen beheer snel en professioneel drukwerk gemaakt kan worden. Het is tevens mogelijk om door u aangeleverde (digitale) foto’s te gebruiken. Deze dienen, voor een optimaal resultaat, van een hoge resolutie te zijn. Heeft u geen digitale foto met een hoge resolutie of wilt u een deel van een foto gebruiken, dan sturen wij uw foto door naar een erkende fotograaf die de foto kan bewerken.

Doordat wij het drukwerk in eigen beheer kunnen uitvoeren, kunnen wij snel een drukproef aanleveren, waarna wij na goedkeuring de rouwbrieven en overig drukwerk kunnen leveren.

Wij kunnen voor u verzorgen:

Rouwbrieven

Na het overlijden is het mogelijk om iedereen die de overledene gekend heeft te informeren over het overlijden en de dag van uitvaart.

U kunt hiervoor rouwbrieven verzenden en/of een advertentie in een krant plaatsen.

Het opstellen van een tekst voor een rouwbrief of advertentie is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Door onze ervaring kunnen wij u helpen bij het verwoorden van uw gevoelens en zo een tekst laten ontstaan die recht doet aan de overledene.

Ook het doorgeven van de advertentie aan de krant kunnen wij voor u verzorgen.

Dankbetuigingen

Enkele weken na de uitvaart wilt u misschien de belangstellenden bedanken voor hun medeleven en belangstelling. Meestal gebeurt dit tussen de 4e en 6e week na de uitvaart.

Wij kunnen u hierbij behulpzaam zijn door dankbetuigingen voor u te drukken op een bedankkaart in de stijl van de rouwbrief. Uiteraard ontvangt u hierbij de benodigde postzegels en enveloppen.

Teksten

Hieronder treft u een voorbeeldteksten aan, die u kunt gebruiken voor het opmaken van de rouwbrief of de dankbetuiging.

Aanvangszinnen compleet

Aanvangszinnen beperkt

Gedichten

Gedichten en spreuken

Gedichten Alzheimer

Voorbeeldteksten dankbetuiging

Lettertypes

Een rouwkaart kan opgemaakt worden met diverse lettertypes en kleuren. Hieronder ziet u een overzicht van de vele mogelijkheden.

Voorbeelden lettertypes

Hieronder treft u een overzicht aan van onze collectie rouwbrieven.

Uiteraard kunnen wij ook andere kaarten leveren, u dient dan wel rekening te houden met een levertijd van 1 à 2 werkdagen.

In onze Uitvaartwinkels in Bilthoven, Nieuwegein en Vianen kunt u het volledige assortiment rouwbrieven van onze leverancier Family Cards bekijken. Ook zijn er collecties rouwbrieven aanwezig van andere leveranciers. U kunt deze inzien of de boeken lenen om in alle rust thuis uw keuze te bepalen.

FC-Dom-in-Utrecht-e1505919958677.jpg

Orchidee in balk

Witte orchidee en water

Voetstappenspoor in het zand

Steiger met boot

Magnoliatak – langdubbel

Lichtstraal bospad – langdubbel

Knotwilg

Grote witte hortensia

Scroll naar top