PCB Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Gevoelens van verdriet, woede, pijn en gemis strijden om voorrang. In de periode vlak na het overlijden is het soms moeilijk om de gedachten goed op een rij te krijgen. Dan is het goed als er iemand is die u zaken uit handen kan nemen, zonder de regie over te nemen. PCB Uitvaartzorg helpt u graag bij het verwerkingsproces en het regelen van een prachtige uitvaart.

Het regelen van een uitvaart die past bij de wensen en het leven van de overledene is van groot belang voor de verwerking van het verlies. Hierin kan PCB Uitvaartzorg in elke situatie persoonlijke hulp bieden.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via één van bovenstaande telefoonnummers of laat een bericht achter. Wij staan doordeweeks én in het weekend 24 uur per dag voor u klaar.

Bekijk hieronder ervaringen van enkele nabestaanden met PCB Uitvaartzorg.

Over PCB Uitvaartzorg

 • Persoonlijk advies
 • 24/7 bereikbaar
 • Transparante tarieven
 • Ervaring sinds 1933
 • Werkzaam in regio Utrecht
 • Gevestigd in Utrecht, Bilthoven, Nieuwegein & Vianen.

Veelgestelde vragen

Medewerkers

1Wat zijn de kosten van een uitvaart?

De uitvaartkosten zijn bij PCB Uitvaartzorg transparant.

PCB Uitvaartzorg streeft ernaar om de kosten van een uitvaart zo transparant mogelijk te houden. De tarieven op onze site worden helder en overzichtelijk gepresenteerd, zodat u snel een idee heeft over de kosten van de uitvaart.

2Is PCB Uitvaartzorg 24/7 bereikbaar?

Onze uitvaartspecialisten staan 24/7 voor u klaar voor vragen of om u direct te helpen bij een overlijdingsgeval.

Bij vragen of na het overlijden van een dierbare kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 030 - 262 2244. Samen zullen we de stappen doorlopen die nodig zijn om de voorbereidingen en de uitvaart zo soepel mogelijk te laten verlopen.

3Waar is PCB Uitvaartzorg werkzaam?

PCB Uitvaartzorg is werkzaam vanaf 1933 en is werkzaam vanuit Utrecht, Bilthoven, Nieuwegein en Vianen.

Wij zijn verantwoordelijk voor uitvaarten in de gehele regio Utrecht. Vanwege onze professionele uitvaart specialisten die verspreid over de provincie werkzaam zijn staan we altijd voor u klaar.

4Wat moet ik doen na een overlijdingsgeval?

Zorg in eerste instantie voor tijd en rust voor uzelf en andere nabestaanden. Ook kunt u een (huis)arts inlichten.

Wij adviseren u na het overlijden eerst de tijd voor uzelf te nemen en daarna pas ons te bellen. Wanneer dit enkele uren de tijd neemt is dat geen bezwaar. De verzorging van de overledene hoeft niet onmiddellijk plaats te vinden, maar kan ook enige uren na het overlijden gebeuren.

5Overige vragen

Heeft u overige vragen over onze service of het verzorgen en plannen van een uitvaart?

Als u nog andere vragen heeft over PCB Uitvaartzorg kunt u altijd contact opnemen met onze uitvaartspecialisten via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 030 - 262 2244. We helpen u graag verder.

Peter van Bennekom

Uitvaartverzorger


‘Tijdens onverwachte situaties de regie blijven houden, maar tegelijkertijd mensen de ruimte geven te doen wat dat moment van hen vraagt, vind ik belangrijk.’ Bekijk alle medewerkers >>

Neem contact op met PCB Uitvaartzorg: 030 - 262 2244

Titel

EUR20

Ondertitel

 • List item
 • List item
 • List item
 • List item

Titel

EUR20

Ondertitel

 • List item
 • List item
 • List item
 • List item

Direct hulp nodig?


Wij zijn doordeweeks en in het weekend, 24 uur per dag
bereikbaar voor directe hulp op 030 - 262 2244

Contact opnemen