Zeer geslaagde Authentieke Dag in Vreeswijk

Zaterdag 3 september was onze Afscheidswinkel met een kraam aanwezig op de zeer geslaagde Authentieke Dag in Vreeswijk. Mede dankzij het mooie weer was er veel publiek op de been en hadden we continu aanloop bij onze kraam. Het was gezellig druk, we kregen enthousiaste reacties en we hebben veel mensen kunnen adviseren over hun uitvaartwensen.

Uiteraard was deze dag ook de Afscheidswinkel geopend. Bezoekers liepen geïnteresseerd naar binnen om even rond te snuffelen, iets te bestellen, of direct aan te schaffen om mee te nemen.

Om de bezoekers erop te attenderen dat er tegenwoordig veel variaties mogelijk zijn op de traditionele koffie met cake werden er glaasjes aangeboden met het zgn. Vreeswijkse Bakkie. En dat gaf dan weer voldoende aanleiding tot verdere gesprekjes. Gesprekjes, maar regelmatig ook meer diepgaande gesprekken, over bijvoorbeeld verlies, rouw, herinneringen en natuurlijk de huidige mogelijkheden voor persoonlijke uitvaarten. Het ontstond allemaal spontaan.

Ontwerpster Elique Spelbos was deze dag ook aanwezig bij onze kraam. Zij ontwerpt sinds kort unieke vinyl afbeeldingen om een uitvaartkist mee te beletteren of te beplakken. Met zo’n afbeelding, klein of groot, wordt een uitvaartkist tot iets heel persoonlijks.
Mocht u dit gemist hebben en er alsnog meer over willen weten, neem dan vooral contact met ons op.

Achter in de Afscheidswinkel was tijdens deze dag de mogelijkheid om eens een keer in een uitvaartkist te kunnen liggen. Daar werd, eerst wat terughoudend, maar toen toch overtuigend, gebruik van gemaakt.
Voor één bezoeker werd het die dag helemaal duidelijk dat voor hem, ooit, een extra lange kist nodig zal zijn. Je kunt maar beter voorbereid zijn!

PCB Uitvaartzorg voelt zich helemaal thuis op de authentieke markt, immers zelf ook al bijna 9o jaar, opgericht in 1933!
Volgend jaar zijn we zeker weer aanwezig op deze unieke dag in Vreeswijk.

 

030 - 262 2244
Scroll naar boven