Uitvaart Leidsche Rijn

Bij een overlijden in Leidsche Rijn kunt u ons dag en nacht bereiken op 030 262 2244.

Als een dierbare overlijdt komt er veel op u af. Wij zijn 24 uur per dag voor u beschikbaar om u te helpen bij alles wat u dan opeens te doen staat.

Het is belangrijk dat het lichaam van de overledene zo snel mogelijk wordt gekoeld,  zo is de kans optimaal dat de conditie van het lichaam tot aan de uitvaart goed blijft. Nadat u ons gebeld heeft, gaan wij daarom het koelen zo snel mogelijk voor u verzorgen.

Allereerst leggen wij u een keuze voor: Wij brengen óf een koeling bij u thuis in Leidsche Rijn, óf wij brengen de overledene naar ons uitvaartcentrum in Overvecht, dat is ca. 15 minuten rijden vanaf Leidsche Rijn, afhankelijk van waar u precies in Leidsche Rijn woont. Een andere mogelijkheid is dat wij de overledene overbrengen naar nog weer een andere opbaarlocatie. De keuze is aan u.

Begraven

Wanneer u uw dierbare in de buurt van Leidsche Rijn zou willen begraven, kunt u denken aan de Algemene Begraafplaatsen in Utrecht: Tolsteeg, Kovelswade, Soestbergen en Daelwijck. Met uitzondering van Soestbergen zijn op al deze begraafplaatsen aula’s aanwezig waar een afscheidsplechtigheid zou kunnen worden gehouden.

Cremeren

Wanneer u kiest voor een crematie, dan is vanaf Leidsche Rijn Crematorium Domstede het dichtstbijzijnde crematorium. Domstede beschikt over een ruime lichte aula, door de vele ramen heeft u uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Deze locatie is per auto vanaf Leidsche Rijn goed te bereiken en bevindt zich tegenover winkelcentrum The Wall in Utrecht.

Afscheidsplechtigheid

Op de dag van de uitvaart kan de afscheidsplechtigheid plaatsvinden in de aula van één van de begraafplaatsen of in crematorium Domstede. Ook in bijvoorbeeld restaurant Zuiver kan er een plechtigheid gehouden worden, eventueel gecombineerd met een condoleance aldaar.
Na afloop van de plechtigheid zijn er in Leidsche Rijn diverse geschikte en passende  locaties voor een condoleance. U kunt daarbij denken aan uw eigen favoriete restaurant, café, verenigingsgebouw of bijvoorbeeld restaurant Anafora in het Maximapark. Of denk eens aan het sfeervolle Koetshuis De Haar, of het modernere Key West aan de Haarrijnse plas.

030 - 262 2244
Scroll naar boven