Uitvaart Vleuten

Wij helpen u graag bij het organiseren van een echte Vleutense uitvaart

Vleuten is van oudsher een echte tuindersgemeenschap. De tekst “liever geen bloemen” zullen we hier dan ook niet vaak tegenkomen op de rouwkaart. Lees verder hoe u een uitvaart een Vleugje Vleuten meegeeft.

Bij een overlijden in Vleuten kunt u ons dag en nacht bereiken:030-262 2244.

Als een dierbare overlijdt komt er veel op u af. Wij zijn 24 uur per dag voor u beschikbaar om u te helpen bij alles wat u dan opeens te doen staat.

Als het lichaam direct na overlijden wordt gekoeld, wordt de kans dat de conditie van het lichaam tot aan de uitvaart goed blijft aanzienlijk vergroot. Als u ons belt om het overlijden te melden, zullen we dit ook vrij snel ter sprake brengen. In Vleuten zijn er verschillende mogelijkheden voor de opbaring. Sommige mensen houden hun dierbare het liefst zo lang mogelijk bij zich, in de vertrouwelijke omgeving. Dat kan bij een thuisopbaring; in de woonkamer met een kamerscherm en omringd door alle bloemstukken. Maar denk ook eens aan de mooie boerenschuur achter uw huis, in een mobiele opbaarkamer die u in de tuin kunt laten plaatsen of – wie weet – in een kas?

In Vleuten zijn er verder het uitvaartcentrum aan de Nieuwe Vaart en het Uitvaarthuis bij de Willibrordkerk. Elk met een geheel eigen sfeer. PCB Uitvaartzorg adviseert u heel graag verder hierin.

Begraven

Vleuten heeft twee begraafplaatsen. In het centrum van Vleuten de RK begraafplaats naast de Willibrordkerk en de Protestantse Begraafplaats aan de rand van het mooie groene Maximapark. Een begrafenis op deze laatste begraafplaats is bijvoorbeeld mooi te combineren met een condoleance bij Anafora in het midden van het Maximapark. Of in de gemoedelijke zaal van De Brouwerij – De Brouwerij is overigens ook in zijn geheel af te huren als u wat meer gasten verwacht.

Cremeren

Vleuten heeft geen eigen crematorium. Maar op een steenworp is Crematorium Domstede in Utrecht; met zijn lichte aula met zicht op groen en vogeltjes die een bad nemen in de grote wasbekkens.

Catering

Een bij uitstek Vleutense lekkernij die u de gasten zou kunnen aanbieden is het chipolatataartje van Bakkerij Akkermans: bekend tot in de verre omstreken van Vleuten.

030 - 262 2244
Scroll naar boven